maanantai 29. heinäkuuta 2013

Muille se on viikonloppu meillä menee koko loppuviikko...

Huh, kotiuduttu juuri hetki sitten Helsingistä, jossa oltiin kavereitteni Ellan ja Essin kanssa katsomassa Rihannan keikkaa. Upea keikka ja mahtava reissu takana! Muutenkin muutamat viime päivät ovat olleet yhtä lentämistä ja mun sisäinen kotihiireni hyrisee innosta kun tänään saa vetää villasukat jalkaan, käpertyä sohvalle ja kuunnella kun sade hakkaa ikkunaa. Eipä sillä, kauhean kivaa on ollut mutta nyt väsyttää. Vanha ei vaan jaksa, hah! Nyt luvassa kuvaoksennusta ja höpisemistä kuluneista päivistä.

Jokirantaa DBTL:ssä

Lentäminen tosiaan alkoi jo viime viiko torstaina kun suunnattiin neljän kaverin kanssa DBTL:ään ja Turun yöhön. Aloiteltiin iltaa jokirannassa istuskellen, Jonne Aaronin nosturissa keinumista ihmetellen sekä höpötellen omiamme ja siitä siirryttiin syömään di Treviin. Ratkesin syömään katkarapupastaa joka oli kyllä niin syntisen hyvää. En edes muista koska oon viimeksi ravintolassa tilannut pastaa, mutta tää annos kyllä täytti kaikki odotukset. Toisaalta mulla oli niin kova nälkäkin, että mulle olisi varmaan voinut syöttää vaikka pieniä kiviä ja olisin nauttinut joka suupalasta. Ilta jatkui jokilaivoilla ja baareilulla ja allekirjoittanut jaksoi heilua kerrankin pilkkuun asti.
Jonne Aaron hilattiin keikan aluksi taivaisiin... Sinäänsä hassu veto, koska itse olisin nauttinut keikasta enemmän jos Jonne olisi ollut aivan iholla ;P

Perjantai kului kaverin sohvalla koomaillen sekä Uudessakaupungissa golffaten. Voin kertoa, ettei välttämättä ole kovin hyvä ideä lähteä lätkimään palloa, jos peli ei muutenkaan oikein suju ja takana on huonosti nukuttu yö sekä pienenpieni olotila? Kaiken toki kruunasi elohopean kipuaminen lähemmäs 30 astetta. Nice.

Lauantaina oli taas vuorossa erän kaverini illanvietto hänen syntymäkodissaan keskellä korpea. Tässä kohtaa jo väsymys alkoi allekirjoittaneella painaa sen verran, että päätin viettää tämän illan vesilinjalla ja voi pojat kiitin itseäni tästä valinnasta. Saunottiin, uitiin, grillattiin ja pelailtiin ja vietettiin rennosti aikaa istuskelemalla ulkona. Ja kiitos viisaan valintani seuraavana aamuna ei ollut yhtään nuupahtanut olo, päin vastoin.

Lauantai-illan maisemat näytti tältä

Lauantai-illan emäntänä toiminut ihana Elisa ja muuten vaan ihana Ella
Sunnuntaina otettiinkin suunnaksi sitten Helsinki. Oon kertaalleen nähnyt Rihannan aikaisemmin ja täytyy kyllä sanoa että eilinen keikka oli edellistä keikkaa huomattavasti parempi. Meillä oli paikat permannolla ja päästiin sopivan lähelle lavaa niin, että oli mahdollisuus tanssia ja nauttia keikasta ilman tönimistä. Kuumahan oli ja hiki virtasi, mutta fiilis oli mahtava. Oli myös tosi positiivinen yllätys, ettei Rihanna odotuttanut fanejaan tällä kertaa juuri lainkaan. Muistan edelleen sen fiiliksen parin vuoden takaa kun artistia odotettiin, odotettiin ja odotettiin... Muutenkin Rihanna otti mielestäni enemmän kontaktia yleisöön ja oli iloisen ja energisen oloinen. Ja siis savuavan kuuma nainen! Huh huh!


Lavalla nähtiin mahtavan tanssimisen lisäksi tulta ja hienoja valoja. Unohtamatta tietenkään loistavasti soittanutta bändiä!



Kuvat kännykkälaatua, pahoittelen... Muutama muu oli tajunnut tuoda kameran :)
Jatkettiin keikan jälkeen vielä iltaa pikaisella visiitillä Helsingin yöelämään, vaikka ei sitten koskaan loppujen lopuksi sinne virallisille keikan jatkoille lähdettykään. Hetken aikaa kuitenkin yöllisillä kaduilla kulkiessani tunsi Helsinkiä kohtaan jotain sellaista, mitä en oo koskaan ennen kuvitellutkaan voivani tuntea...Tykkäsin ja lähes rakastin sitä paikkaa ja sitä fiilistä jonka se kaupunki mulle siinä hetkessä tuotti. Pistetään väsymyksen piikkiin.

Mutta nyt sinne sohvalle, kissat kainaloon ja leffa pyörimään. Palailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti