lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kuka, mitä ja miksi?

Uuden blogin alkuun olisi varmaan hyvä hiukan kertoa kuka täällä ruudun toisella puolella istuskelee ja minkä vuoksi. Joten tässä pientä tietoiskun tynkää.


Joillekin lukijoille saatan olla tuttu jo aikaisemmista blogiviritelmistä. Kirjoitin yhdessä kaverini Ellan kanssa blogia The Other Side of the River noin vuosi sitten ja blogi taisi ehtiä olla pystyssä hiukan alle vuodenpäivät. Kirjoittamisen lopettamiseen ei liittynyt mitään suurempaa draamaa ja edelleen ollaan Ellan kanssa paljon tekemisissä. Blogi vain jotenkin yksinkrtaisesti jäi silloin paitsioon molempien kiireiden vuoksi. Nyt tässä kevään ja kesän mittään pitkään pohdittiin kyeisen blogin jatkoa, sillä molemmat hirveästi kyseisestä tekeleestä tykättiin. Lopulta kuitenkin päädyttiin siihen, että kyseinen projekti jätetään nyt unholaan ja tämämpä vuoksi nyt rustailen tässä, enkä missään muualla. Kyseistä yhteistyötä ennen olen pitänyt myös vähän aikaa omaa blogiani, mutta kyseinen viritys ehti olla pystyssä sen verran vähän aikaa ettei sitä tainnut edes kukaan lukea. Ei siis sen enempää siitä.

Tällä hetkellä olen 25-vuotias, yliopiston loppusuoralla (toivottavasti) oleva nainen ja asustelen ainakin vielä toistaiseksi Turun kupeessa. Osoitteen muuttaminen Turkuun on ollut suunnitteilla suunnilleen siitä saakka kun täytin 16, mutta toistaiseksi perhe, työ, kaveri ja harrastukset ovat pitäneet mut täällä maaseudulla. Turkuun on kuitenkin nopea hurauttaa tästä autolla ja paljon bloginkin tapahtumat tulevat varmasti sijoittumaan Turkuun ja Turun tapahtumiin.


Olen aina tykännyt hirmuisesti kirjoittamisesta ja kirjoittaminen on ollut mulle aina luonnollinen ilmaisumuoto. Blogin tarkoituksena onkin antaa mulle mahdollisuus kirjoittaa itselleni tärkeistä asioista ja tapahtumista, jutuista mitkä inspiroi mua ja toivottavasti myös teitä lukijoita. Mihinkään tarkkaan lokeroon en osaa blogiani sijoittaa, mutta luultavasti tulen luokitelluksi enemmän lifestyle henkiseksi blogiksi kuin esimerkiksi tyyliblogiksi. Vaatteet ja trendit kuitenkin kuuluvat myös niihin juttuihin joista olen kiinnostunut, joten varmasti niistäkin jonkinverran tulee juttua. Luvassa on siis kunnollinen sekametelisoppa!



Tässä nyt varmaan ne tärkeimmät mitä ensimmäisenä tuli itselle mieleen. Halutessaan saa kysellä, jos joku asia on jäänyt mietityttämään. Parhaitenhan mut varmasti tavoittaa tän blogin tai blogin sähköpostin kautta, eli rohkeasti vaan kommentoimaan ja kysymään. Tervetuloa mukaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti